Välj en sida

Snickare Kungälv

Befinner du dig i Kungälv och behöver hjälp av en snickare? I så fall är du välkommen till oss här på Polymetis Bygg. Vårt signum är att vi sorterar och minimerar avfall samt att vi använder miljövänliga produkter. Vi hjälper er med allt inom bygg och snickeri, till exempel totalrenovering, nybyggnation eller en renovering efter dina önskemål.

Vi utför arbeten främst i Göteborg och närområden, bland annat Kungälv. Vid speciella projekt tar vi oss till er, vart ni än befinner er i världen. Alla våra snickare arbetar efter branschens yrkesmässiga krav och har år av erfarenhet. Vi ser verkligen fram emot att få erbjuda er våra tjänster. Har ni några frågor, är ni alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller mail.

Vad är viktigt för oss?
  • Nöjda kunder
  • Kvalitet
  • Fina resultat
  • Noggrannhet
  • Miljövänligt arbete

Miljö

Alla har ett ansvar i att ta väl hand om moder jord. Om alla gör någonting så gör det skillnad. Vi värdesätter miljön väldigt mycket, att välja miljövänliga produkter, minimera spill och sortera avfall är självklarheter för oss.

Kvalitet

Kvaliteten återspeglar sig i sättet som vi jobbar på, även i valet av material. 100 procent nöjda kunder är någonting som vi aldrig kompromissar om. Tack vare vår expertis så ser vi till att ge er kvalitativa resultat som förverkligar era visioner.

Små & stora uppdrag

Alla kunder är lika viktiga för oss. Vi hjälper dig med alla former av projekt inom bygg och snickeri, stora som små. Det är du, med dina önskemål, förutsättningar och behov, som är i centrum när du anlitar oss.

Polymetis Bygg