Välj en sida

Badrumsrenovering Mölndal

Befinner du dig i Mölndal och behöver hjälp med en badrumsrenovering? I så fall är du välkommen till oss här på Polymetis Bygg. Vårt signum är att vi sorterar och minimerar avfall samt att vi använder miljövänliga produkter. Vi hjälper er med allt inom bygg och snickeri, till exempel badrumsrenovering, nybyggnation eller en renovering efter dina önskemål.

Vi utför arbeten främst i Göteborg och närområden, bland annat Mölndal. Vid speciella projekt tar vi oss till er, vart ni än befinner er i världen. Alla våra snickare arbetar efter branschens yrkesmässiga krav och har år av erfarenhet. Vi ser verkligen fram emot att få erbjuda er våra tjänster. Har ni några frågor, är ni alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller mail.

Vad är viktigt för oss?
  • Nöjda kunder
  • Kvalitet
  • Fina resultat
  • Noggrannhet
  • Miljövänligt arbete

Miljö

Alla ett ansvar i att ta väl hand om moder jord. Om alla gör någonting så gör det skillnad. Polymetis Bygg drar sitt strå till stacken genom att vi sorterar och minimerar avfall samt att vi använder miljövänliga produkter.

Kvalitet

Kvaliteten återspeglar sig både i sättet som vi jobbar på till valet av material. 100 procent nöjda kunder är någonting som vi aldrig kompromissar om. Tack vare vår expertis så ser vi till att ge er kvalitativa resultat som motsvarar era förväntningar.

Små & stora uppdrag

Alla kunder är lika viktiga för oss. Med andra ord så hjälper vi till både med de små som de stora uppdragen inom snickeri och bygg. Det är du, med dina önskemål, förutsättningar och behov, som är i centrum när du anlitar oss.

Polymetis Bygg